TUREN TIL IRLAND ER NÅ UTSOLGT, MEN DU KAN SETTE DEG OPP PÅ VENTELISTE I TILFELLE DET BLIR AVMELDINGER.

Viseklubben Spelt skal ut på tur igjen, og DU kan være med! Fredag 19. - torsdag 25. juli 2019 besøker vi Galway og Tubbercurry i Irland. Turen går til South Sligo Summer School og Galway Arts festival ved Irlands vakre atlanterhavskyst. I den lille landsbyen Tubbercurry får vi konserter og folkemusikk-jam, og i Galway får vi forestillinger og mulighet til å oppleve kunst og kultur innen alle kunstneriske uttrykksformer. Vi har ikke detaljert program ennå, da festivalene ikke har lagt ut noe for salg ennå - men det kommer! Visesangeren Ragnar Olsen er musikalsk guide og tar oss med til kjente områder, som han og Boknakaran har besøkt flere ganger - og skrevet sanger om!

Natt 1 og 2 blir i Tubbercurry, natt 3-5 i Galway og siste natt i Dublin. Turen koster kr 11 500, som dekker reise, hotell med frokost (i dobbeltrom), kulturprogram og to fellesmiddager samt all transfer.  Vi tar forbehold om betydelige  endringer i valutakursene.  Enkeltromstillegg blir på kr 4 250.  Depositum på kr 3000 må betales før 1. mars 2019, og resten av reisen innen 1. juni.

Du må ikke være medlem for å melde deg på, men viseklubbens medlemmer vil bli prioritert ved stor interesse.  Vi håper du blir med! 

Påmelding VENTELISTE konsertreise til Irland 19.-25.07.19

Jeg melder meg med dette på reisen til Irland 19.-25.07.19 - kr 11 500.